A Kolbászból kerítést stúdió közzétette Corvin közre vonatkozó elképzeléseit: hogyan lehetne sétavárost csinálni belőle. Nem tudom, mit szólnak majd az autósok az Üllői utat keresztező zebrához vagy az ottlakók a napvitorlához és az elektromos mécsesekhez a házfalon - mindenesetre jól nézne ki. Bár az rejtély, hogy miért nem lehet olvasható méretre nagyítani a terveket. Vagy ez az apró betű a konkurenciától véd? Esetleg a konkurens tervezők szemét próbálják így tönkre tenni? Leginkább csak a Starbucks és a Corvin feliratokat lehet kibetűzni belőle... (Hoppá! Most akkor mi van a Starbucks-szal? Ide fog költözni? Ez a félhivatalos bejelentése, hogy megjelenik a kávézólánc Magyarországon, történetesen a Corvin közben? Vagy csak a designerek álmodoztak?)  Mindegy, a lényeg, hogy kicsiben is tetszetős a terv. (Még egy kép az ominózus kávézóval a tovább gombra, meg a kis képre kattintva, sok kép pedig a Kolbászból kerítést honlapján.)

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest kávézó tér starbucks zebra gyalogos corvin köz corvin sétány viii. ker

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr14676960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hatja 2008.09.24. 10:56:24

"6. magas presztízsű kávézó vagy étterem.
A Ferenc körúti kijárat(?) sarkán színvonalas, nemzetközileg elismert szolgáltató egység alakítható ki. Ez erősíti a megjelenést a város mentális(?) térképén."

szvsz csak álmodoznak.

dpeti · http://www.ninapartmentsphuket.com 2008.09.24. 10:59:29

starbucks-t már nagyon várom mondjuk én a bank centerbe tettem volna ott lehetne vele nagy üzletet csinálni.

_tx_ 2008.09.24. 11:20:40

Sztem a starbucks a legtrébbhálózat, a kávéjuk rosszabb, mint bármelyik átlagos magyar kávézójé (Illy-ket nem is számítva), a croissant túl puha és levegős, a szendvicsválaszték közepes.

Kinn (Londonban) a presztízse sem magas, olyan, mint nálunk az utcai hamburgeres: mindenki betéved néha, mert mindenhol megtalálható, de senki sem szereti igazán.

Itthon viszont olyan hype van körülötte, hogy mindenki várja, mint a messiást :)

Miért nem lehet pl. EAT.-et behozni, azok jobbak és olcsóbbak is...

W Joe 2008.09.24. 11:27:12

A fényoszlop olyan furán néz ki, mintha el akarna dőlni.

Hypofx 2008.09.24. 11:36:12

gyorsetterembe minosegi kajat ne is keress, ugyan ez kv-zoban miert lenne jobb? amerikaba ok szeretik a mogyoros izu kv-t meg a tobbi vizes szart, de azert egy regi karosgepbol fozott dogos ominia utmindent, de az amerikaba egy ilyen presso kv mar esszencianak szamitana egy poharbol higitananak 34 et:)

keplijoe (törölt) 2008.09.24. 11:49:38

_tx_ a Starbucksot én nem hasonlítanám össze az Illy-vel, bár nyilván izlések és pofonok. Viszont ez a Starbucks frencsájz már egyfajta mércévé vált. Sokak szemében nem is nagyváros (pláne főváros) ahol nincs. Ezzen nem feltétlen értek egyet, de tetszik nem ez van, és nyílván nem azon múlik Budapest jövője, hogy lesz -e Starbucks vagy sem, de sokan vannak akik keresik... Többek között én is megennék má egy New York cheese cake-et a Corvinon a k*rvaéletbemá!

Rav Antal 2008.09.24. 11:52:12

"Nem tudom, mit szólnak majd az autósok az Üllői utat keresztező zebrához..."

Kit érdekel? Nehogy már párszázezer autós miatt ne lehessen zebrát csinálni akárhol egy közel kétmilliós városban...

thyles (törölt) 2008.09.24. 13:57:54

Nekem is fura ez a Sbux-mánia, kicsit arra emlékeztet, amikor messiásként üdvözölték a mekiket Káeurópában.
Ahogy dpeti írta, az ilyen műintézmények helye Pöstön tényleg a Bank center-féle gyárakban lenne.

Amúgy a cég stagnál mostanság, 600 boltot terveznek bezárni, és nem tudom, h terjeszkednek-e egyáltalán.

szkepi 2009.01.22. 18:01:20

én most ittam pár hete bangkokban, pattayn és istambulban de csak jobb hijján. starbucks =fostalicska
süti beállítások módosítása