Xotifan az Áron alul ingatlanos bloggere írt egy ingatlan-újságírást elemző postot, amelynek a végén csak úgy mellékesen feltett egy számunkra is érdekes kérdést:

Éveken keresztül rengeteg 1+1 ill. 2 szobás ún. csúszózsalus lakást lehetett találni a II.-XII. kerületben 20 MFt alatt, sőt, olykor 17-18 MFt-ért is. No, ezek a lakások pár hónapja szőrén-szálán eltűntek a piacról. És mégis, ezt most hogy? Miért? Kinek jó ez? Nekem pl. nem, mert ezekre a lakásokra mindig volt egy stabil felvevőpiac, jellemzően 25-35 éves jócsajok formájában. Most meg... Pedig mennyi örömöm volt nekem azokban a mutatásokban!

Tudja valaki a választ? Minket is érdekelne...

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest ingatlan beton lakás ingatlanos i. ker xii. ker csúszózsalus

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr21661866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aggie 2008.09.15. 09:37:56

A II-XII. keruletbol nem tudom hova tuntek, de ismered a III.-ben a Folyoka utcat? Ez techinakilag III., de az elso utca a Szepvolgyitol, ami a ket kerulet hatara. Ott szinte mindig van elado lakas. Meses panorama, hasonloan csuszozsalus, 5 percre a Daubnertol, 20 percre gyalog a MArgit-hidtol.

Káposztakukac 2008.09.15. 09:52:56

II-XII. kerület: az igények átalakulnak. ma már nincs akkora kereslet kicsi garzinlakásokra, mint még pár évvel ezelőtt. ma már "élhető" lalásokban gondolkoznak a vevők, akik hosszútávra keresnek maguknak lakást, ahol akár 1-2 gyerekkel is el lehet boldogulni. fokozottan igaz ez az említett, kifejezetten drága kerületekre.
süti beállítások módosítása